Veģetārais biešu burgers ir lieliska alternatīva klasiskajiem burgeriem, kas mūsdienās ir tik populāri. Veģetārais burgers tiek pagatavots, pareizāk sakot, salikts no dažādām sastāvdaļām, ļoti vienkārši un ātri.
Sastāvdaļas:
Maizes klaips burgeriem (var izmantot biešu, burkānu vai pilngraudu ) -1gab.
Biešu kotletes (VEGĀNISKĀS-saldētas) -2 gab.
Grieķu jogurts (4% tauku) - 40g.
Parmezāna siers (tauku saturs 26%) - 5g.
Mārrutki -2g.
Marinēts gurķis -30g.
Tomāts - 40 g.
Lapu salāti -15g
Pagatavošanas metode:
Biešu kotletes apcep uz pannas (var uz grila)) 2-3 minūtes no katras puses. Cepamajai pannai jābūt iepriekš uzkarsētai un ieeļļotai ar eļļu, jo bietes uzreiz pielīp virsmai.
Ņemam burgera maizīti, liekam mikroviļņu krāsnī uz 1 minūti (var likt pannā zem vāka vai uz grila), tad maizīti pārgriežam uz pusēm horizontāli.
Katras maizītes pusītes pamatni ieziež ar grieķu jogurtu un pārkaisa ar iepriekš sarīvētu parmezāna sieru.
Tomātu un marinētu gurķi sagriež plānās šķēlēs/ripiņās.
Mērcei, sajauciet grieķu jogurtu, mārrutkus un sarīvētu parmezāna sieru. Pievienojiet savas iecienītākās garšvielas.
Kārto burgeru - uz maizītes pamatnes liekam salāta lapiņu, biešu kotleti (var uzreiz 2 kotletes), izklājam sagrieztus dārzeņus, vispirms marinēto gurķi, tad tomātu ripiņas, pa virsu liekam mērci. Noslēdz ar maizītes otro pusi.
Mūsu burgers ir gatavs, labu apetīti!
Vai tiešām vēlaties dzēst preci?
Dzēst
Vai esat pārliecināti, ka vēlāties izdzēst visas preces no groza?
Are you sure you want to remove Your comment?
Informējam, ka šī vietne tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. cookies). Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. lasīt vairāk